Over ons

Wie zijn wij

Haro Aluminium Veenendaal BV is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende en belangrijke speler in de aluminium sector. Haro Aluminium ontwikkelt, produceert en monteert aluminium kozijnen, deuren, gevelelementen, vliesgevels en gevelconstructies.

Er wordt gewerkt met verschillende profielsystemen, momenteel zijn dat met name profielen van de volgende systeemleveranciers: Reynaers en Kawneer. Daarnaast wordt incidenteel ook gewerkt met  Aluk, Heroal en Schuco.

Wij vinden het belangrijk om met sterke partners samen te werken. Samenwerken, krachten bundelen, zien wij als een van de succesfactoren voor een geslaagd project met een tevreden klant.

Ieder project is maatwerk, we denken daarom graag al in het offertestadium mee met de opdrachtgever.

Haro Aluminium is gespecialiseerd in de juiste opbouw van de gevel. Alles wat er technisch, bouwfysisch en qua design bij komt kijken nemen we mee in de engineering en productie. Productie in de eigen fabriek gebeurt onder stabiele omstandigheden, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en verantwoord gebruik van grondstoffen.

Samenwerking

Aannemers richten zich volgens Jan van de Scheur (algemeen directeur van Haro Aluminium) steeds meer op bouwmanagement, terwijl de kennis moet worden ingebracht door de ketenpartners. “Haro Aluminium heeft hier jaren geleden al op ingespeeld. Wij willen graag een duurzame bouwpartner zijn voor architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars die net als wij geloven in intensieve en langdurige samenwerking, simpelweg omdat ik er van overtuigd ben dat je elkaar kan versterken en aanvullen.” Wij geloven sterk in de bundeling van krachten die verder gaat dan slechts één project. Door onze ervaring en kennis in de gevelbouw kunnen wij al in het voortraject aannemers en hun opdrachtgevers adviseren en begeleiden.

Duurzaam

Aluminium heeft als duurzaam bouwproduct ongekende voordelen in de geveltechniek. Het heeft een moderne, strakke uitstraling en is via poedercoating in elke gewenste kleur te leveren. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm. Aluminium is eenvoudig thermisch en geluidsisolerend te maken en kent unieke inbraak- en brandwerende eigenschappen. Het toepassen van aluminium geeft elk gebouw een stijlvol aanzien. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, schoolgebouwen of zorgcentra.

De directie

Jan van de Scheur en Jos van den Berg