Vacature telefoniste / administratief medewerker

Wegens vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een telefoniste / administratief medewerker (m/v).

Het betreft een functie van 22-30 uur per week verdeeld over de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Je staat ze vriendelijk te woord, vraagt goed door en helpt ze verder naar de juiste persoon in onze organisatie.

Wat ga je doen:

  • Behandelen van binnenkomende telefoongesprekken en emailverkeer;
  • verwerken in- en uitgaande post;
  • agendabeheer;
  • licht administratief werk;
  • archiveerwerk;
  • beheer kantoor-en kantinevoorraad;
  • bestellen bedrijfskleding;
  • enkel huishoudelijke taken (kantine opruimen).

Wij zoeken een vlotte, enthousiaste en representatieve collega met een prettige telefoonstem. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en heb je ervaring met Microsoft Office. Je bent nauwkeurig, dienstverlenend en klantvriendelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een groeiend no-nonsens bedrijf. Haro Aluminium Veenendaal B.V. biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket (afhankelijk van opleiding en werkervaring) met uitzicht op een vast dienstverband.

Haro Aluminium, dit zijn wij

HARO Aluminium Veenendaal BV is een betrouwbare partner voor de levering en montage van aluminium ramen en deuren, vliesgevels, schuifpuien en vouwwanden. De productie vindt plaats in een eigen productiehal met geavanceerde machines door een team van vakmensen.

In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Meedenken, betrouwbaarheid en kwaliteit vormen de basis van deze groei. Deze kwalificaties kunnen partners ook verwachten van onze gemotiveerde medewerkers.

Solliciteer nu!

Voor verdere informatie over deze functie of sollicitaties kun je contact opnemen met:

HARO Aluminium Veenendaal B.V., t.a.v. J.G. van den Berg, Wageningselaan 62, 3903 LA Veenendaal, 0318-541679 of via e-mail jos@haroalu.nl.