Vacature tekenaar/werkvoorbereider

Wegens vertrek van een van onze tekenaars is Haro Aluminium Veenendaal B.V. op zoek naar een (ervaren) tekenaar-werkvoorbereider; iemand die initiatief neemt, sterk is in het coördineren en organiseren en oog heeft voor kwaliteit. Je komt te werken binnen een mooie, flexibele klantgerichte organisatie met een landelijk bereik.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Als tekenaar-werkvoorbereider neem je zelfstandig projecten voor je rekening. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van de projecten, vertaal je het tekenwerk in de voor productie en montage benodigde gegevens en waarborg je de voortgang en kwaliteit van de projecten. Daarnaast bepaal je de materiaalbehoefte en koopt deze zelfstandig in.

Functie eisen:

Om in aanmerking te komen voor de vacature voldoe je aan het volgende profiel:

  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO/HBO-niveau;
  • Bij voorkeur meerdere jaren werkervaring in de aluminium gevelbouw;
  • Je hebt ervaring in verschillende geautomatiseerde tekenpakketten, ervaring met BIM en CNC aansturing is een pré;
  • Competenties die bij jou passen zijn: zelfstandig, representatief, communicatief, besluitvaardig en creatief.

Zo ziet het arbeidsvoorwaardenpakket eruit:

Haro Aluminium Veenendaal B.V. biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket (afhankelijk van opleiding en werkervaring).

Bedrijfsprofiel:

HARO Aluminium Veenendaal B.V. heeft een passie voor gevels! Wij maken gevels mooi! Of het nu gaat om een bestaand gebouw of een nieuw te bouwen project, groot of klein, HARO realiseert het in de door de opdrachtgevers gewenste stijl.

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare gevelleverancier in de regio en landelijk. Meedenken, betrouwbaarheid en kwaliteit vormen de basis van deze groei. Deze kwalificaties kunnen partners ook verwachten van onze gemotiveerde medewerkers. Opdrachtgevers kunnen op ons rekenen: zowel bij de voorbereiding als bij de realisatie van een project.

Solliciteer nu!

Voor verdere informatie over deze functie of sollicitaties kun je contact opnemen met:

HARO Aluminium Veenendaal B.V., t.a.v. J.G. van den Berg, Wageningselaan 62, 3903 LA Veenendaal, 0318-541679 of via e-mail jos@haroalu.nl.