Vacature Calculator

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een (Assistent) Calculator (m/v).

Functie omschrijving

Als Calculator heb je een verantwoordelijke functie.

Op basis van aanvragen van met name bouwbedrijven verzamel je alle benodigde projectgegevens. Deze bestekken, tekeningen, ontwerpen en nota's van inlichtingen bestudeer je nauwkeurig. Ook vraag je offertes en/of extra informatie op bij leveranciers om tot een duidelijk kostenplaatje te komen. Op basis van de informatie die je verzameld hebt, kostprijsmodellen en je eigen kennis bepaal je een kostprijs. Deze kostprijs vormt de kern van een complete offerte die je vervolgens aan de opdrachtgever aanbiedt.

Jij bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor onze opdrachtgever. Wanneer de offerte wordt goedgekeurd vormt deze de basis voor de uitvoering van de opdracht. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid bij de werkuitvoering.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO opleiding in de richting van bouwkunde of geveltechniek;
  • Je bent doelgericht, zelfstandig, flexibel en gestructureerd;
  • Je bent secuur en technisch ingesteld;
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Arbeidsvoorwaarden

Haro Aluminium Veenendaal B.V. biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket (afhankelijk van opleiding en werkervaring).

Haro Aluminium, dit zijn wij

HARO Aluminium Veenendaal BV is een betrouwbare partner voor de levering en montage van aluminium ramen en deuren, vliesgevels, schuifpuien en vouwwanden. De productie vindt plaats in een eigen productiehal met geavanceerde machines door een team van vakmensen.

In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Meedenken, betrouwbaarheid en kwaliteit vormen de basis van deze groei. Deze kwalificaties kunnen partners ook verwachten van onze gemotiveerde medewerkers.

Solliciteer nu!

Voor verdere informatie over deze functie of sollicitaties kun je contact opnemen met:

HARO Aluminium Veenendaal B.V., t.a.v. J.G. van den Berg, Wageningselaan 62, 3903 LA Veenendaal, 0318-541679 of via e-mail jos@haroalu.nl.