Over Haro Aluminium Veenendaal BV

HARO Aluminium Veenendaal BV is vanaf het begin van de jaren ’90 het adres voor levering en montage van aluminium gevelproducten, zoals: ramen, deuren, vliesgevels, automatische deuren, serres en brandwerende kozijnen.

HARO Aluminium is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in de utiliteitsbouw, kantorenmarkt, winkels, showrooms, zorg, scholen en andere overheidsgebouwen. Ook in de woningbouw worden steeds vaker aluminium kozijnen toegepast.

Onder leiding van een nieuwe directie is HARO Aluminium sinds 2006 tot een betrouwbare middelgrote aluminium gevelleverancier in Nederland. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit vormen de basis van deze groei.

Dit uitgangspunt vindt u ook terug bij de 30 medewerkers van HARO Aluminium. U kunt op ons rekenen; zowel bij de voorbereiding als bij de realisatie van een project. Door kennis en vakmanschap krijgt u het gewenste maatwerk en de kwaliteit bij uw project, groot of klein.

Graag willen wij u veel meer vertellen over de mogelijkheden die aluminium ramen, kozijnen en gevels u bieden! Wilt u meer informatie over onze producten, ons bedrijf of heeft u andere vragen? Ga dan naar contact.