Verhuizing naar nieuw pand

De afgelopen jaren begon het pand aan de Bobinestraat wat te knellen. Door de groei van de onderneming was het steeds moeilijker om iedereen een ruime werkplek te geven, zowel in de kantoren als in de bedrijfshal. Daarnaast werd het steeds lastiger om alle materialen en gereed product goed op te kunnen slaan.

In 2009 werden we geattendeerd op het pand aan de Wageningselaan. Een ideaal pand, ruim opgezet en een goede ligging. Per 1 juni 2009 kregen we de sleutel en op 1 september 2009 was de verhuizing rond.

In de nieuwe bedrijfshal konden we direct een aantal extra werkplekken realiseren. Daarnaast is er geïnvesteerd in een gesloten magazijn en is er veel aandacht gegeven aan de logistieke processen in de hal. Met de komst van een magazijnchef denken we een goede verbeterslag te hebben gemaakt.

Ook in de kantoren kon nu voor een ruimere opzet worden gekozen. Er was meteen ook plaats voor een nieuwe tekenaar.

Het nieuwe pand bevalt tot nu toe uitstekend. Er zijn voldoende mogelijkheden om prettig te kunnen werken en logistiek alles goed weg te kunnen zetten. De ruimte is voldoende voor eventuele verdere groei.


Links het oude pand en rechts het nieuwe pand